Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer lite fiktion....


Rockaren King Pin!

Rockaren King Pin sjunger och spelar skön rockmusik
på radion som får människor att följa med i texterna
och börja dansa
För riktigt sköna toner och riff kommer ut ur högtalarna
till många miljoner, biljoners trilejoner
Toner som gör att folk inte längre kan sitta stilla
Fråga bara bröderna Jensa och Hansa
För så fort Rockaren King Pin spelar en skön låt på radion
kan de inte annat än att på dansgolvet börja hoppa
och tramsa och flamsa
Skratta och bara ha det kul
För det spelar ju ingen roll hur man dansar
Bara man rör lite på benen och kroppen
Visst är det så
Vilken tur
Eller vad säger du?

Håller du inte med
När Rockaren King Pin spelar sina sköna låtar på radion
börjar även hundar och katter att dansa
genom att yla eller mjaua
Mjau!
För när King Pin spelar sina underbara rocklåtar
lämnar han ju ingen oberörd eller ifred
Så den store Rockaren är alltid en att räkna med
King Pin
Rock kungen som alltid är så himla oroligt bra och fin
Kastar pärlor åt svin…

Ken Cassel
1/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-01 17:17



Bookmark and Share


  Kim VIP
Hm, pärlorna kastades nog både på kreti o pleti, alltifrån mänskor till djur...
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel