Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ju bara för vacker

Går knappt att förklara i ord
Flickan ty likaså kvinnan på våran jord
Så himla god och söt
Godare än den sötaste gröt var det visst någon
heterosexuell man som tjöt
Vi män är så lyckligt lottade var det en annan man
som skröt
Inte då var det en annan homosexuell man som röt
Hon är inget för mig
I alla fall inte i mitt kök
Men så är ju smaken som baken
Delad
Vilket är tur det
För ju flera oliktänkande män det finns i världen
desto flera vackra kvinnor finns det ju över
för mig att leka med
Umgås med
Önskar bara att det vore lite flera kvinnor här i världen
som inte ville lämna mig helt ifred
Har ju ingen just nu
Bara så att ni vet
hihihi

Hon är ju bara för vacker och god
Flickan och kvinnan på våran jord
Som ögon godis för själen
Går knappt att förklara hennes skönhet i ord
Fråga inte är du snäll
Det är komplicerat…

Ken Cassel
1/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-01 18:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja du...så kan det nog kännas ibland...
2016-09-02

  Kim VIP
Ler! Det lät NÄSTAN som en kontaktannons.. :)
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel