Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryderi

Min saknad till dig och din personlighet är inte på något sätt något som jag tänker på varje dag.

Många bokstäver och därtill många ord staplade på varandra är heller icke något som tyder på att man har någon egentlig fördel vad gäller det täcka könet.

Vi förstår oss på demsamma lika lätt såsom vi förstår de som förstår andra under liknande omständigheter.

Pher var således tämligen fundersam.

Att vara eller icke...även om somligt föllo på hälleberget??




Fri vers av Zandor
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-02 10:48



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Intressant text som väcker nyfikenhet . Du skriver så härligt . Så uppsluppet och glidande lätt.
Bra skrivet med flytande rytm som väcker tankar och nyfikenhet .

2016-09-02

  Marita Ohlquist VIP
En avgörande fråga, så vitt jag förstår.
2016-09-02

    Bo Malte
ATT FÖRSTÅ SIG PÅ KVINNOR ÄR VÄL KANSKE INTE DET LÄTTASTE HÄR I LIVET
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor