Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta ord i min dagbok

 

 

Inombords skriker jag, gråter och våndas! 

Snart lämnar du oss, snart försvinner du bland molnen.

Älskade pappa, gick inte det här lite för fort? 

Du ska ju inte dö nu. Du har ju många år kvar! 

Du promenerar ju varje dag, du har dina rutiner.

Vi har bråkat, ja även skrikit med åren! 

En del säger att vi är alldeles för lika.

Men du är ordningssam, jag slarvig. 

Du har god ekonomi, mina fickor blöder. 

Men de gånger jag föll, då fanns du alltid där.

Dina ord bär jag alltid med mig.

 

"Kom, nu åker vi till ikea för att äta lunch, vi fortsätter att leva, så gör vi."

 

 

 

 




Fri vers av genni VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-02 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
min farsa dog 16 januari förra året. vet precis hur det känns när en så nära anhörig dör.
2016-09-11

  lodjuret/seglare VIP
Bilden verkar litet onödig, hur skulle en annars leva, menar jag. Att texten sedan är ständigt aktuell, det vill säga säger något om sorg, det är fint.
2016-09-04

    ej medlem längre
Berörande!
2016-09-02

  Quasimodo
Härligt kärleksfull, gillar särskilt: vi fortsätter att leva, så gör vi."


2016-09-02

  erkki
Åren går
Läker sår
Hur man mår?
På sin framtid man ej rår.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP