Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaskross

Han satte vinet
i vrångstrupen,
lika kärvt som
Panamakanalen

Som slussar
kastades vinet
genom luckorna
mot hans
torra läppar

Det var orden
orden hon sa,
orden han hörde
som fick floden
att kasta sig
ut över fallet

På botten,
under stenarna
där jorden täcker
det fördolda,
ligger nu ett krossat
vinglas…




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-02 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist