Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett genombrott är vad jag behöver

för att jag ska kunna ta mig ända upp till poesi toppen
Ända upp till poesi eliten
Till alla de som regerar på den här sajten
Till alla de poeter som bara flyter på vågorna i lugnan ro
då de får mest läsare här på sajten utan några som helst
större besvär då de skriver saker som får ens hjärna
att börja tänka efter och börja gro
Vilket alltid är lika kul
Bli till en Poesi Mästare som de
De som nästan alltid finner de bästa meningarna när de
bygger sin bro av fyndiga ord
Typ Zavanna o. s. v.
För det är ju däruppe på poesi toppen som jag tillsammans
med de vill bo
Bli till en Poesi Professor som de
Vara både ödmjuk och god
Ha ett stort hjärta
En med en doktorshatt kanske
En med ett Poesi Diplom på väggen
Ja, det skulle vara något det, skulle jag tro
Poesi Professor Ken Cassel
Hm!
Det låter inte så dumt

Men för att jag ska ha en chans att komma dit
så behöver jag ett genombrott, kort och gott
Skriva ner något unikt och av en säregen sort
Något som alla vill läsa om
Vilket inte alltid är så lätt
Men om jag inte försöker komma på något bra
att skriva om så vet jag att jag ganska så snabbt
lär bli till ett minne blott
Ett bortglömt litet skott här på sajten
Och det vill jag ju inte
Så jag fortsätter att skriva
Skriva som om det vore någon slags sport...

Den 4/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-04 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vill man något riktigt mycket, så får man kämpa på och inte ge upp...så fortsätt att skriva du...
2016-09-09

  Rise Little One
Kämpa på Ken, snart är du där som du vill!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel