Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömma och fantisera får man väl göra på gott och ont


Jag sitter i den nya röda bilen och rattar

då jag plötsligt kommer på att det rimmar på pattar
Skit också
Rattmuff av och rattmuff på
För det är ju då som jag kommer på att jag skulle ju
ha hämtat frugan min på jobbet klockan två
Aj aj då!
Klockan är ju redan kvart i tre
Undrar hur det här ska gå
För hon lär nog på mig nu vara riktigt sned
Hur kunde jag bara glömma bort henne
Ja, säg det
Men jag får väl säga som det är att jag blev som
uppslukad av den här nya röda bilen som inte
vill lämna mig helt ifred
då Ferrari är en maskin att räkna med
Ett fordon som får upp farten så fort man bara
petar på gasen
Kul att köra kan jag lova
Klär av en helt naken då man känner sig helt tagen
Så pass tagen att man lätt glömmer bort
både mobilen och klockan och frugan
Så den ursäkten måste väl ändå falla henne i smaken?

Jag sitter i den nya röda bilen och rattar!

Ken Cassel
4/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 18:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul med lite fantasier ibland...
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel