Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi reser mentalt vart vi vill i rum och tid


Mentala resor

Vi reser genom att på vanliga sätt fysiskt förflytta oss.

Men mentalt är resmöjligheterna större.
Med eller utan tekniska hjälpmedel som fotografier, film, TV och musik.

Med enbart minnets hjälp kan vi resa till andra platser och bakåt i tiden.
Vi kan även föreställa oss att vi är på andra ställen i nuet eller framåt i tiden.

Resmöjligheterna är oändliga.
En del fysiska resor kan te sig onödiga.





Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-04 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket suggestivt!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen