Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Källan förblir opåverkad och ren

Det vackra, rena
livgivande finns
nära källan

Livsvägen rinner
som en flod och
längs vägen blir
vattnet allt mer
påverkat av
föroreningar

Har du glömt att
källan fortfarande
är opåverkad och
livgivande.

Det är så livet lär





Fri vers av WyS VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-04 22:00



Bookmark and Share


  Densen VIP
Väldigt lätt att komma på villovägar i vandring mot denna källa, vackra rader och fint skrivet.

Jo kärleken kan vara väldigt konstig o fin. Även
Sorgsam....
2016-09-13

    ej medlem längre
Vackert!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP