Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här finns det visst en hel del människor som tycker om


Rollspel

Då man låtsas vara någon annan
Någon annan än den man är
Spelar teater
Kanske doktor och patient

Vad är det som har hänt med dig då
Vad har du för åkommor
Eller vad kan jag hjälpa dig med

Jag har ont i brösten, doktorn
Har svårt för att andas
För titta här

Oj då!
Vilka fina bröst du har
Kom här så att jag med mitt stetoskåp kan lyssna
på ditt hjärta för att höra om du har någon smärta
Ta ett par djupa andetag
Sådär ja…

Måtte man spela sin roll bra
Övertygande
För annars kommer ju ens motspelare säkerligen bara
ruttna och dra
Han kan ju inte spela doktor
Spelar ju bara över och falskt
Ingen som på denna scen borde va
Inte med mig i alla fall
Han fick mig ju aldrig att tända till och smälta
som choklad
Gjorde mig inte ett dugg lycklig eller glad
Bara bla ha, bla ha
Så om jag åter ska spela rollspel med någon så är det
min tur att få spela doktor
En sexig kvinnlig doktor då jag vet vad jag vill ha ut
av honom
Men det kommer nog säkert gå för honom i kalsongerna
innan han ens har hunnit få fram den
Min vanliga otur
Som kvinnlig doktor blir jag nog allt för bra
ha ha ha
Rollspel
Då man låtsas vara någon annan än den man är
I mig så kommer han att bli kär
Det bara vet jag…

Ken Cassel
4/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel