Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablick

Gud va jag längtar tillbaka till den fantastiska sommaren.

Värmen, glädjen och solbrända ben.

Vita, gnistrande tänder bak flörtiga leenden.

Man tänker osökt på textraden i den välkända visan.

"Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu....ollad i ungdomlig grönska....öarnas stad det är du..."




Fri vers av Zandor
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-05 09:24



Bookmark and Share


    Bo Malte
vilken härligt målande beskrivning. bravo!
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor