Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag vill göra, är att dig förföra

Försöka få dig på fall genom att viska snuskiga
franska ord i ditt ena öra
Hoppas bara att du orkar höra på dem och tända till
då du inte min fina fantasi vill förstöra
Så du låter mig hållas medan jag på dig håller på
och smöra
Drar hela smör registret för dig i hopp om att du
ska bli till en av de där möra då du till slut
säger till mig
Vad fan väntar du på
Märker du inte att du har fått fritt spelrum nu och behöver
bara tuta och köra in din bil in i mammas garage
där hon förväntar sig att du ska ge henne
en riktigt skön massage
Att du har det vita guldet med dig i ditt bagage
Klart att jag har…

Det enda som jag vill göra, är att dig förföra!

Ken Cassel
6/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-06 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel