Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fantasy


En liten sexnovell såhär mitt i natten

Den ståndaktiga soldaten stod givakt vid slottsgrinden
helt naken till alla kvinnliga turisters belåtenhet
För ingen av dem hade förut sett på maken
Han var en riktigt välförsedd en, må de säga
Naturen hade varit riktigt snäll emot honom
Inget snack om den saken
Så en och annan kvinnlig turist var som helt tagen
och kunde bara inte låta bli att gå fram till honom
och nypa honom lite lätt i stjärten
Stackaren
För själv så hade han ju i uppdrag från kungen att
först och främst vakta och försvara den undersköna
prinsessan ifrån det ondskefulla monstret Kraken
Kraken som nu var på intågande i full fart över de höga
murarna och vattendragen för att kidnappa den
så vackra prinsessan
Även han helt naken
Vad är det här
Är alla nakna i den här historien?
I vilket fall som helst
Nu så oroade sig i alla fall den ståndaktiga soldaten
att prinsessan skulle bli helt våldtagen av Kraken
Och han kunde inte ha mera rätt
För han hinner inte mer än att komma in i den stora salen
där prinsessan befinner sig för att se att Kraken
står där gränsle över henne medan han penetrerar
sin stora kuk upp och ner i den nu så blöta vaken
Hennes nu så blöta fitta
För den vackra prinsessan ligger bara där helt utslagen
med särade ben medan hon stönar hektiskt till den
ståndaktiga soldaten
Hallå där
Vad gör du
Kom igen du med
Stoppa in den nu i baken på mig då en dubbelsmörgås
skulle passa mig helt i smaken
Och bry dig inte om kungen
För han ligger ändå där i sängen sin och sover tungt
då han förut idag föråt sig och fick
riktigt ont i magen
Så kör på du
Visa att du inte är sämre än det här monstret Kraken
`stön´
SLUT

Ken Cassel
6/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 609 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-06 03:13



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Det var den konstigaste porr-novell jag läst på länge.
2016-09-06

  Zandor
Inbjudande muntration...
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel