Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naveln

Då Livets väv slitits till trasor
Berövats näring, solsken och smek
Att inte orka längre att dra i samma spår
Är ett hälsotecken
Kroppen och själen gör revolt
Sätter krokben
Rörelser fångas och förhindras.
Kräv väckelse
Ändring
Nytt liv
En återfödelse!
Hitta källan
Styrkan
Naveln!




Fri vers (Fri form) av Ildikó Asztalos Morell
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-06 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell