Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlaren

Samlare finns det gott om
Samlare av alla de slag
Folk som sparar på det mesta
Själv är jag svag för trä och porslins elefanter
vilka jag har ett gäng olika utav idag
Olika storlekar
Och det medan en kompis till mig sparar på olika ölglas
Men så tycker han också om att hålla på och festa
Men vad samlar du själv på då
Kanske små änglar eller stenar eller varför inte på sängar
så att du kan när du väl känner för det
bara ta dig en liten Siesta
Vilket aldrig kan vara helt fel…

Samlaren!

Ken Cassel
5/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-06 11:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att samla på saker, bara det inte blir för mycket...jag sparar på minnen genom att fotografera...
2016-09-09

  Ninananonia VIP
Elefanter är fina jag har en som är gjord av en kokosnöt :)
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel