Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en film som berörde mig mycket


Aldrig mera

Åtskilda för evigt av
gränser och
meningslösa regler.

De älskade ett ögonblick
tillsammans så nära livet.

En kort stund bara.
Ett lån av evigheten som
för alltid förändrade dem

Ögon som möter ögon
innan det slutligen är dags

Själens skrikande saknad
i separationens sista omfamning

Förevigt fördriven
Men
aldrig mera främmande
aldrig mera ensam
aldrig mera älskad än nu
aldrig någonsin igen
som nu





Fri vers av Roger VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-09-22 00:27



Bookmark and Share


  SonYa
Sanningens rätta ord... Bra skrivet
2004-09-22

  Rachel Roth
Så genomgripande denna fina kärleksdikt. Tack!
2004-09-22

  _Mian_
En stark och vacker summering av filmen i diktform. (Vad är det för film?)
2004-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP