Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond

Luften drar in brinnande ånga, hjärtat bultar långsammare för varje slag som slår

Tyngdens onda svar från dig

Finner livliga färger som suddas ut till svart, jag blundar
Känslor svävar i en karusell, livets mångfaldiga epoker

Jag försöker fånga en tidlös bild med min hand
Plötsligt vaknar jag och ser mig själv där

Dyster sida

En förfluten omvandling härskar fram
Själens onda figur sveper ett skvätt av blod

Befria mig




Fri vers av Lavira
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-06 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira