Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DIN LUST ÄR SOM EVIGT DAGG FÖR SJÄLEN

 

din skrivlust ger skäl

att förklara dig vitter

levande bevis för liv

 

liksom daggdroppar

flödar ordens pärlor

fram ur ditt väsenrike

 

orden sprider bilder

i sinnenas kamrar

väcker inspirationen

 

suddar ut tråkigheten

letar sig in ljusa fria

i min inre sannings rum

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-06 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP