Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrkesval

Vår Pher var ute i skogen, en klar och frisk höstdag, för att plocka svamp.

Vem springer han på där ute i skogen om inte gamle rektor Mårtensson från Funningeskolan.

Rektor Mårtensson hade kvar samma benvita hårfärg som han fick andra året Pher gick i 3:an.

Men käre Pher...roligt att se dig...vad sysslar du med nuförtiden?

Jag jobbar för Astra Zeneca sa Pher stolt...dom testar droger på mig...




Fri vers av Zandor
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-07 14:19



Bookmark and Share


    Matts L Eriksson VIP
Bra flöde och perfekt avslut
2023-01-22

    Merit
Helt underbar!
2016-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Intressant yrkesval!
2016-09-13

    Bo Malte
han är för härlig "käre pher"
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor