Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emilie Elisabeth Constantine

min syster sade mitt namn
och ut ur hennes hals
kom en karta över ett land
som bara finns inom oss

min syster sade mitt namn
och i mörkret kläcktes ett ägg
som varit svart men blivit gyllene
och ur skalet reste sig en gud

min syster sade mitt namn
och i ensamheten kom ett brev
som skrivits av förlorade barn
till en sorgsjuk, trasig förälder




Fri vers av 99knivesinside
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-07 19:42



Bookmark and Share


  Zandor
Mystik...
2016-09-11

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
o h
ut ur dina fingrars skrivande
målas ett
ymnighetshorn
med godisbitar och
pärlor och fjädrar
och okända överraskningar
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside