Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man inte för tjejerna

De med alla de goda grejorna
De som har allt det som vi killar vill ha
Ha med oss i livet varenda dag
För hon är ju inte bara söt och vacker
Hon får ju en också som oftast att bara skina upp
och vara glad
Och det är inte så dåligt det
För vilken kille klarar av det
Ingen såvitt jag vet
Så det är nog med henne som man vill va
Sen att tjejerna många gånger kommer ifrån en
annan planet får man ju ta
ha ha ha
Men det är nog bara någonting bra det
För som oftast får de ju en kille att hålla sig på mattan
och inte bara sväva iväg, så som jag gjorde
Men så står jag ju också ensam här idag
Så vad gör man inte för tjejerna medan man smälter
i solens sken och blir svettig
Medan man blir till någon slags lerig sörja som
liknar mest smält choklad
Så vad kan jag göra för fröken
Vad behöver du hjälp med?

Ken Cassel
8/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-08 04:19



Bookmark and Share


  Zandor
Jag ställer mig bredvid...;-/)
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel