Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på henne

så håller jag mig tillbaka då jag försöker att tänka på
någonting annat
Och det medan jag ger järnet som en slåttermaskin
emellan hennes ben
För det är ju så skönt och hon är ju så vacker
Morfars gamla rostiga kalsonger
Ja, jag försöker ju tänka på någonting annat som är så
osexigt som möjligt för jag får ju inte kila före henne
Nej, Nej
Kommer inte på tal
Så jag måste bara kunna hålla mig tillbaka
Men fy fan vad vacker hon är
Och vilken vacker kropp sen
Och det gör mig så kåt
Flaggan min står på topp
Och det här är ju bara löjligt
Så jag börjar även att med mina fingrar massera hennes
blöta blygdläppar och klitoris medan jag juckar på
för fullt med min penis djupt inne i hennes djupa grotta
För nu måste jag bara få det att gå för henne
Förhoppningsvis i en multiorgasm som får henne
att släppa lös alla hämningar och bli som
på nyfödd imorgon bitti
Få bli som en ny människa
Känna sig livs levande
För så brukar i alla fall jag kunna känna mig efter att
ha fått tömma pungen på det
vita ovärderliga guldet
En riktigt skön känsla vill jag påstå
Bra för ens självförtroende att kunna släppa till
I alla fall ibland...

I väntan på henne!

Ken Cassel
8/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-08 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel