Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi uppträder som


Papegojan

Vi delar en text
Som någon annan
Har skrivit
Vi är glada
Att dom andra papegojorna
Gillar att vi tycker lika
Kanske säger du
Jag har en egen åsikt
Det har inga papegojor
Dom upprepar.. Sätter LIKE.




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-09 06:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra saker vill man gärna dela med sig av...
2016-09-09

    Dan Myrbeck
Visst är vi alla delvis fångar i gruppdynamikens lagar.
2016-09-09

    ej medlem längre
papegojor är roliga djur. disney har gjort många roliga serier med papegojor, mest minns jag den med ekorren griffenfält.
2016-09-09

    Sefarge VIP
Färgstarkt skarpt
Skriftat!
:)
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano