Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva

Herr äppelkrona har tagit över tänkte Pher samtidigt som han mumsade på ett mariekex.

Han beundrade sin blivande fru som provade sin kritvita bröllopsklänning.

Ja det var i sanning något att vila ögonen på.

Han hade redan tänkt ut en lämplig morgongåva hon kunde ha på sig på bröllopsnatten.

...läppglans




Fri vers av Zandor
Läst 442 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-09-09 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten! Den är vacker och rolig. spännande, välskriven och kärnfull.

2016-09-10

  Blått Norrsken VIP
Du är fantastisk !
Rolig dikt som man lätt följer i dina skrivna rader.

Vilken praktisk morgongåva som man kan användas redan på bröllopsnatten allt för Perhs bästa.

2016-09-10

  Valter Örn VIP
Det är dom små, små detaljerna som görét....
2016-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt, allt annat är oväsentligt!
2016-09-09

    Bo Malte
Faen i mig lysande........!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor