Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hetta..




Tio små mjuka fingrar
smeker leker trevar sig fram
känner du hur jag brinner för dig
låt aldrig kärlekens hetta svalna
aldrig någonsin min älskling.





Fri vers av Vågparet
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-09 09:16



Bookmark and Share


  ULJO
Het kärlek minsann
2016-09-17

  Zandor
Läckert...
2016-09-12

  Karina"Kia"
Njutvackert och kärleksförklarat bra..ge den till din älskade!

vackert så!
2016-09-10

  Solstrale VIP
Konsist och bedårande!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet