Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kryddar min själ




När du nämner mitt namn
när du viskar ömt kärlekens språk
det är då du kryddar min
själ med liv.




Fri vers av Vågparet
Läst 191 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-09 09:40



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vackert med känslan och så en krydda på det..

Fint så!
2016-09-10

    Thalia
Kärleksfullt.
2016-09-09

  Solstrale VIP
Liksom källans klarhet!
2016-09-09

    ej medlem längre
Ord av guld - vackert!
2016-09-09

  Zandor
vackert!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet