Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshunger

 

Jag vill inte vara

den du lätt kan undvara

då så många andra

och mycket annat

finns att få och tillgå

till synes överallt 

när som helst, var som helst

bland alla de som speglar sig

där, i dina ögon

 

 

För med dig

vill jag verkligen vara

helt och fullt blottad

avklädd, naken

spritt språngande 

vild och galen

så hungrigt lustfyllt

smaka hud

och manlighetens värme

omsluta och fyllas 

av hela DIG, just bara dig

ofta och alltid

och uppleva Kärleken

DEN INNERLIGA KÄRLEKEN,  

den, sprungen ur hjärtats inre

 

                         (och inte bara pirr i byxan,

           där, mitt emellan...)

 

ÄLSKA, ÄLSKA och åter ÄLSKA

om och om igen

då orden, dina och mina

mötas och magiskt skapar

en fullständig helhet

av den allra vackraste

meningen

 

 

 

"Så

låt mig

nu få komma

innanför din hud 

bak bröstbenskorg,

i kött och rusigt blod

 få lägga hjärtat mitt, 

så nära, tätt intill ditt 

LÅTA KÄRLEKENS KYSS

kroppar och själar beröra

passionerat, ljuvligt nära

 tag mig, giv mig, fyll mig

ty uti åtråns sinnlighet

må KÄRLEKEN tala

min älskade fina 

allra käraste

kära"

 

 § 

 

För

jag vill inte vara

den du så lätt kan undvara

och om du någonsin måste välja

hoppas jag, vid min gud

att du väljer

mig...

 

§

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-09 14:31



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Du skriver så vackert..! Tappade andan ett tag..! Så mycket längtan, så sensuell, så äkta..
2016-09-16

  Heikki Hellman
Starkt intresseväckande, du är mig ett mysterium, din pensel är känslig, aldrig några osmakligheter. Väntar din nästa text!
2016-09-13

  Elias N. Lockne
Så magiskt skaldat, så äkta, så otroligt!
2016-09-13

  genni VIP
Texten växte i sin helhet ju mer jag läste, fint så!
2016-09-12

  aol
Underbart härligt ömt nära skaldat tycker om.
2016-09-12

    ej medlem längre
Finns det något annat val i denna så erotiskt laddade text?

Dit du för mig här, är där jag är.

Underbart gripande som vanligt, du får tid, rum och allt att stå stilla med dina ord. Läser om och om igen..

Tack
2016-09-09

    ej medlem längre
Och, den är inte bara mysig!
Här finns en mångfald av längtan..
och åtrå, beskrivet. Egentligen ett ord
i sänder, över ett tema som i mina ögon
(blå) * du klär i härliga mönster. Kärleken, får en egen alldeles underbar
dräkt! Mycket vackert!!
2016-09-09

  Nils-Robert
En så mysig dikt. Så ömsint skrivet om längtan till kärleken
2016-09-09

  M:tin
Du skriver så bra, bokmärker!!!!!!
2016-09-09

  Zandor
medryckande skrivet........lysande
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP