Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överdriven rädsla

I min barndom hade tyngdlyftning blivit en ny fluga på bygden

En gång var det en tävling med deltagare från omgivande trakt

Den tävlingen skedde från scenen på Folkets Hus och med åskådare

Efteråt kom gamla Alida och sa:

"Jag var så rädd. jag var så rädd !"

-Vad var du rädd för ?

"Jo, jag var så rädd; att han skulle släppa en brakskit!" (när han tog i)

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-09 17:24



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Tack Valter , , Nu fick jag mig ett gott skratt på morgonkvisten!! Den va bra!!
2016-09-10

    ej medlem längre
:))))))))))))))))

sant, det brakas å det väldeliga...höll för drygt 30 år sen på med ett syskon till nämnda idrott; styrkelyft, där magnesiumdammet stod som en Lutzendimma runt lyftaren, fast värre, och de här gasutskjuten var alls inte ovanliga...en reaktor kopplad till en styrkelyfts-lokal skulle generera ström för evigt...
2016-09-09

    Sefarge VIP
Hänsyns tagande tankar
Utan skadeglädje, finns
de kvar?
Har de någonsin funnits?
Förlösande skriftat!
:)
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP