Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nikotinberoende

Jag bränner mig hos dig, varje gång
Men du kan inte stilla elden
och jag kan inte lämna dig

Din rökiga andedräkt omfamnar mig
Känner dina svarta lungor när jag andas in luften du andas ut
Jag behöver krypa på golvet för att inte svimma när våra läppar möts

Jag har blivit beroende av dina
nikotinläppar

Kan aldrig få nog av dig
Du gör mig till aska




Fri vers av artaug
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-09 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug