Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min nyfödda son 16-09-01


Sebastians vaggvisa

Lägg dig I min famn
Sov om du kan
Sebastian, Sebastian

Somna in, försök
Sov nu om du kan
Sebastian, Sebastian

Tänk på att vinden
Den rår oss inte på

För om du någonstans är trygg
så är det här

Du har din änglavakt
Och jag släpper aldrig någon hit in

Du har din värme här
Och jag har min

Lägg dig I min famn
Sov om du kan
Sebastian, Sebastian

Somna in, försök
Sov nu om du kan
Sebastian, Sebastian




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av aberatio
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-10 08:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Grattis! Till Sebastian som redan vid denna späda ålder framkallar en vaggvisa
2016-09-20

  Lina Olivia
Vad fint. Och att få en egen vaggvisa. Trygg start.
2016-09-10

  aol
Rogivande fint skaldad visa.
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio