Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det akut!

Det spelar ingen roll vart jag än går eller gör
För överallt ser jag dig sedan det mellan oss tog slut
Känner mig plötsligt så ensam
Det hade jag inte räknat med
Har ju kompisar
Men ändå
Som om jag nu har gått sönder i tusen bitar och behöver
plåstras om
För nu är det akut
Det känns som om jag känslomässigt håller på och dör
För jag har ju precis insett att jag fortfarande är kär i dig
trots våra små krig fulla med krut då vi har
skrikit på varann
Att du om någon borde veta hut
Något som jag ångrar nu
För nu har jag bara en längtan och saknad kvar
Vill ha dig tillbaka oavsett vad
Ja, jag lovar att jag ska skärpa mig och dra mitt strå
till stacken
Så vart är du?

Det spelar ingen roll vart jag än går eller gör
För överallt tycks jag se dig
Men varje gång som jag går fram för att kolla
så är det inte du
Inte så kul
Har visst inte slutat älska dig, kära du…

Ken Cassel
10/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-10 10:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte lätt när man ångrar sig...man känner saknaden i orden...
2016-09-10

    Orkiden


Fint skrivet..
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel