Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte mitt foto men laddat ned gratis


Förnuftig

Jag kanske är dum ibland

Jag kanske är hopplös ibland

Jag kanske är jobbig och trotsig

Jag kanske bråkar med mina syskon

Men en sak ska ni veta

När vuxna börjar att gräla

När vuxna lämnar allt för kärleken

När vuxna lämnar sin käraste och skiljer sig

När vuxna försöker intala oss små

När vuxna bråkar ;skriker,super ,dricker och verkar vara dom största egoisterna

När vuxna vandrar förbi och tycker dom är kloka

Men i min värld så förstår jag att jag hoppas förändra min värld när jag växer upp

Gunilla 2016




Fri vers av gj57an
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-10 12:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Klokt och berörande skaldat!
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an