Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam ångest

Utanför
Så jävla utanför

och alla skrattar




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-10 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket med få ord. Tycker om dina texter. /F.
2016-10-07

  Camelot
Få ord säger mycket, ibland, och.. ja.. det där med att S är världens ensammaste land..
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson