Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otid




tiden
är ett evigt
ögonblicks
värk

den passar illa
ihop med att leva

den fungerar
bara när du dör
varje dag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-10 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP