Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket kärlek här i världen

att ta med sig på färden
Så mycket kärlek att du kan känna av den
Ta på den
Känna hur den smeker dig om kroppen
Vilket är toppen
Så vad väntar du på
Stoppa lite i fickan du och ta det med dig hem
där du sen kan dela den med en hjärtevän
Eller så kan du ju alltid lagra kärleken för framtiden
Så vad väntar du på
Ska du inte ta den här chansen
En chans som inte kommer allt för ofta
Så passa på nu för att lite senare bara ta det
lite lugnt och softa
Så passa på nu innan den tar helt slut och kanske
förblir helt borta…

Det finns så mycket kärlek här i världen!

Ken Cassel
11/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-11 02:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Om alla fokuserade på kärleken så skulle världen se bättre ut...bra uppmaning...
2016-09-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
De var fin sagt i
"Det finns så mycket kärlek här i världen"
en sommar kompis även en sommar övergiven kat om man tar hem kan ger mycket glädje då när regn och mörkret faller över juvel sommar vi hade.
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel