Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansvarsfördelning



mamma och pappa
ni tar ansvaret för vad ni gjorde
okey
så tar jag ansvaret för vad jag känner
och om ni förnekar hur ni var
hur ni är
blir jag aldrig människa




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-11 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP