Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

President Barack Obama!

Tiden går så jäkla fort att snart är Barack Obamas
President tid över
Åtta år har redan gått och han får inte vara President
längre än så
Så det känns lite tragiskt att åt denna ödmjuka herre
säga Hej då och välkommen till Donald Tramp
eller Hillery Clinton
Affärsmannen Donald Tramp som bara tänker i dollar
Ingen empati alls för saker och ting
En man som jag har det riktigt svårt för att förstå
Så han får bara inte bli President då man aldrig vet
hur det kommer att gå
Och Barack Obama som har varit USA´S bästa President
genom tiderna vill jag påstå
Han och Abraham Lincon
En svår nöt att ersätta
Bättre om han hade fått fortsätta sitt ämbete som President…

Tiden går så jäkla fort!
Idag är det precis femton år sedan tvillingtornen
i New York raserades av terrorister i Al Caida
Vart har tiden tagit vägen?!

Ken Cassel
11/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-11 16:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jodå...tiden går fort och inget varar för evigt...
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel