Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill ju så gärna ha en tjej

så han har bestämt sig för att han är kär i dig
I dig och och ingen annan
För har du inte märkt att varje gång som han
träffar på dig så torkar han ju alltid bort
svetten ifrån pannan
Men så gör du ju honom både varm och het
Så han har bestämt sig för att det är du som ska vara
hans kvinna på denna planet
Ja, bara så att du vet

Han vill ju så gärna ha en tjej
Och tror du inte att han skulle kunna passa för dig
Någon som du kan tänka dig att vilja ha
För om du tänker efter
Är det inte han som alltid lyckas göra dig så himla glad
Få dig att må så himla bra
Ja, jag bara undrar jag
Så kanske det är på tiden att du låter honom få fråga
chans på dig, då du svarar Ja

Han vill ju så gärna ha en tjej
Och den tjejen är ju du
Tillsammans kan ni ju alltid forma varandra
medan ni har det kul
Medan ni blir ännu mera kära i varann
För helt plötsligt kan man se er gå där hand i hand
i de förlovades land i ur och skur
Så om du fångar hans hjärta kanske det kommer
att bringa er båda en massa tur

Så varför inte...

Ken Cassel
12/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-12 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel