Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från Magnoliax sida.


Sött eller salt?

 

 

 

Bara blunda och luta dig tillbaka. Låt min tunga fukta dina läppar. Drick min mjölk likt ett barn. Låt svetten rinna längs din nacke. Lossa bältet runt din bröstkorg. Andas, flytta berg, bär himlen på dina axlar. Svarta korpar kraxar utanför. Hånskratten biter dig i låren. Gud blänger och jag ser dig under min lugg. Din blick kan döda, men vi båda njuter. Vinden blir till en orkan. Rivmärken på din barm, sanningsglöden bränner din hud. Jag domnar, salt rinner ned för mina ben. Dina dofter sätter mig i trans och det är så jag vill dö...




Fri vers av genni VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-12 11:26



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Nå... nå... det är väl detta som brukar kallas "Lilla Döden"...?!
En härligt mustig text... med mycket klös o märg...!
Det är så att det svartnar o svallar för ögonen, när man läser denna, samtidigt mycket lustfyllda o smärtbrinnande text!

Sparas i "Tusen o En Natt"!
2016-09-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag med:)!
2016-09-12

  aol
Underbara bilder ger du mej, tack,
2016-09-12

  Henning Hson
Du målar bilder med dina ord.
Bra!

2016-09-12

  genni VIP
Tack lodjuret, ska läsa texten igen/Genni
2016-09-12

  lodjuret/seglare VIP
Korrekturläs gärna texten för det är stavfel i den, trots dess sensuella och finstämda ord och ton i dess landskap och målerisk är den ju också.
2016-09-12

  Quasimodo
En sensuellt skönt och varm text!
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP