Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nag Nag Nag

Vi människor har förmågan att kunna klaga på det mesta
Hon är riktigt jobbig när hon är full
Pratar i munnen på alla
Varje gång som hon håller på och festa
Så när ska hon sluta upp och supa

Nag Nag Nag
Åh, vad varmt det är idag
Så idag kan man ju inte gå ut då man blir sönderbränd
I alla fall inte jag

Eller

Nag Nag Nag
Åh, vad kallt och blåsigt det är idag
Det stormar ju med rusk och regn
Vilket skitväder
Gör ju inte den endaste människa glad
I alla fall inte mig

Nag Nag Nag
Vad mer kan jag eller vi gnälla om
Kom så skriver vi ner våran egen klagosång
En sång som vi sen sjunger om och om igen
gång på gång
Hela natten lång
För aldrig är vi nöjda
Jag fick raka rör på mina byxor när jag hade
beställt böjda
Så vad är detta...

Nag Nag Nag

Ken Cassel
12/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 12:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man hittar nog alltid saker att klaga på...man kanske borde tänka tvärt om och fokusera på det man tycker om istället...tänkvärd text...
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel