Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pollett transport?


"Pennings vett? "





Han ljög så dåligt
Med bankkort
I hand.

För han var av den
"Gammeldags man
-uella plånboks-sorten"

En tvättäkta Myntoman!




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-12 20:35



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Ja sedlar och mynt går att tvätta men vad händer om man stoppar kortet i tvättmaskinen?
2016-09-12

  Ingrid Trolle
Underbart roligt
Tack för skratt!
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP