Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

När käre Pher, för första gången började sexan, kom det en ny kille till klassen.

Han fick snabbt tillnamnet Söl-Erik med anledning.

Pher, som inte ville vara sämre, tog sig själv tillägget Tidlöse Pher.

De unga två blev oskiljaktiga.

Sprätte omkring på Funningeskolan med ordspråket..."ränderna går aldrig ur, som han sa han som välte askkoppen"




Fri vers av Zandor
Läst 443 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-13 10:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2016-09-13

    Bo Malte
fast lite kuligt oxå...
2016-09-13

    Bo Malte
så utomordentligt intetsägande..
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor