Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på det..


Mår bra gillar det jag ser,tacksam att få dela så mycket med andra med det jag har.
Stämningen på fiolen min är fin går i de gröna sköna nyanserna.
Känns som min källa är outtömlig av vishet,trotts att jag ej är så gammal.
Då mina vägar varit långa och många, stenras..skyfall fängslad av skräck fastnat men tagit mig loss tilliten naggad men åter den jag besitter.
Jag har skapat liv fyra till talet men en vände till himmelriket, de är starka vackra glada i sinnet.
Bär på en klokhet att vara glad för det vi har ett hjärta stort att dela med sig är en ynnest att artighet o lyhörd mot de runt dig.
Men glöm aldrig du är unik,kan göra allt du vill det enda som kan hindra dig är tvivlet.
Missnöjdhet klär ingen, att inte kunna unna andra eller se det fina i olikheterna eller lära sig något nytt.
Inget kan vara som förr då tiden går framåt,inte bakåt.
Därför är det så här nu i dag, i morgon något annat du får plats endå med oss.
Det innebär inte att man kan tycka det var såååå bra förut,men det kan det bli nu också med om bara du vill det.
Med glimten i ögat.



Orkiden




Övriga genrer (Kåseri) av Orkiden
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-13 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden