Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis! Pappa på Fars dag!

Grattis Pappa...
Stolt jag är över att du är min pappa...
Mina barns morfar...
Idag är det din dag...
Jag bjuder in dig, med din favvo ost och skinkpaj med sallad...
Ska baka din favorit mjuka pepparsocker kaka...
Saknar dig så...
Det jag fick det året tillsammans med dig, innan du gick bort...
Betydde så mycket för mig, mer än vad jag någonsin kunde komma att förstå...
Jag vet att du är med mig, vart jag än är...
Tänker på dig ofta, ibland funderar jag...
Vad du skulle säga, när jag gör si eller så...
Ingen av oss är ensam, livet fortsätter...
Tack! Pappa...
För att jag har viking i mig, det är min styrka...
Jag reser mig alltid upp, oavsett stormens styrka...
Ett hjärta så stort, att allt och alla får och har sin givna plats...
Nu dukar vi upp för att dig fira...
Älskar dig!!
Pappa...


Orkidén




Fri vers av Orkiden
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-10 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden