Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje kontot...

Tack! För att jag fick förmånen att hitta djupaste kärlek i att få bli mor till mina tre fina...
Ni är min skatt, som jag bär med mig i mitt liv känner mig som rikaste i världen...
Tack! Speciellt att fått uppleva, när jag blev äldre att få uppleva en villkorslös kärlek och en sådan djup passion som tog mig med storm...
Tack! För all den trygghet du gett mig och allt galet roligt vi gjort...
Tack! Snälla du min finaste vän, som finns alltid där för mig även nu när du går din livs kamp om livet du är min själssyster...
Tack! För allt roligt jag fort gjort och fått sett på de mest magiska ställen på vår jord...
Tack! Att jag fått ha tillgång till två älskade ställen att få varje år återkomma till med dig, de har varit de bästa stunderna trotts upp o ner i vardagen jämt de var vår andningshål...
Tack! Min älskade Tingeling, att jag fått ha och delat dig med min förstfödda genom alla de 16 åren vi fick du är med mig jämt tänker på dig ofta då blir jag så glad!!!...
Tack! Min fina själsfrände för de år vi fick, de kommer jag aldrig att glömma...
Tack! Pappa att du gav mig liv att jag kunde få skapa allt detta, då har jag precis passerat halva livet pappa tack för de åren jag fick med dig innan du oss lämnade hastigt...
Tack! Att det var här jag fick födas och leva i vårt underbara Sverige...
Tack! Alla mina nära och kära att den sociala skyddsnätet som mer än någonsin avspeglar sig i dessa Corona tider...
Tack! Att du min egen tro och hopp, tagit mig igenom och upp igen vid de mest svartaste stunder då de har varit väldigt många...
Tack! Mig själv att jag alltid har tron på mig att alltid se framåt och att alltid ge styrka och kärlek till allt och alla den källan är outtömlig då ur mitt hjärta de flödar för er nu och för alltid...
Tack!!!...


Orkidén




Fri vers av Orkiden
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-10 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden