Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man själv blivit sin värsta fiende...

Ställer frågan...
Vet svaret själv...
Sneglar över axeln, demonen visar sig vara...
Din värsta fiende...
Dig själv...
Vaknar...
Ligger i en våt fläck av ångest, vet vad jag borde göra...
Då jag nu vet vem demonen är...
Frigöra mig...
Behöver ej längre känna mig fången av dig...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-22 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden