Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag onormal...

Att vilja älska att få gå hand i hand i naturen, så fort tillfälle ges...
Att jag är mån om mitt yttre, likaså förväntar att min partner är...
Jag behöver ej dyra ting, men älskar och vill kommunicera allt om det enkla och det djupa som kan göra skillnad för allt och den enda...
Det kan vara det dyraste tinget i tvåsamhet...
Att omfamna varandra flera gånger var dag, behöver ej betyda att vi ska älska...
Vardagens krydda är dock, kyssas och älska när vi vill åtminstående några gånger i veckan...
Njuta av varandra, men likaså ge varandra fritid ifrån varandra att få fördjupa sig i det som ligger dig varmt om hjärtat...
Men dock som kommer att generera i att vi tillsammans även kan få njuta av dessa stunder då av just det som ligger dig varmt om hjärtat ditt...
Att ALDRIG börja ljuga, skapa avstånd pga lögnerna byggs på...
Att ALLTID vara ärliga mot varandra, ty det är värdegrunden i välmående i allt som man tas sig för i livet oavsett förhållandet, vänskapen eller arbetsplatsen...
Det ska vara din värdegrund i livet...
Ärlighet
Vänskap
Trofasthet
Älskade
Äventyrlig
Men det menar jag allt som gör vardagarna lite kryddig, äventyrlig att det lilla tillsammans är det viktigaste...
Inte det stora sakerna, även om de är underbara att få ta del av...
Men romantisk, att se mig att känna mig att aldrig låta mig känna mig okvinnlig...
En lite lapp med betydande text, är tusen gånger dyrbarare än allt annat...
Då de kommer ifrån ditt hjärta, till mig...
Det värdesätter jag överallt annat...
Tid för varandra...
Vilja ge, men även älska att ta i mot...
Humorn är med 24/7 då den viktigaste medecinen i livet, ett skratt förlänger livet...
Stående livet ut...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-16 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden