Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolvårslandet

gitarrsträngarna vibrerar mot min hud
gräver sig in i mig, en vågrörelse i taget
och tjock-tvns brus filtrerar tolvåringens tankar
om att hon inte är tillräckligt bra eller söt
för sötheten är brännande i tolvårslandet
som nässlor på en asfalterad förortsgård
så glöm henne aldrig
för hon kommer att bli allt
eller ingenting




Fri vers av JHessling
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-13 14:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Närvarohetta
Starkt!
I dessa skriftade
Ord!
:)
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

JHessling
JHessling