Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kura skymning


dimmans grå färg är det vackraste
där våra gestalter bildar symbolen för evighet.
vi pratar minnen som vi inte delar, från innan livet kom.
om den första delen när vi letade varann genom osäkra val
hur vi famlat
om att tiden är vår fiende och vän, vi lever i nuet men jagas alltid av det som kommer
hur vi famnar
när dimman lättar är vi starkare
vi möter ljuset




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-14 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin