Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

<3 En resa som nästan andades ren kärlek <3


En resa som nästan andades ren kärlek

Månen stod lågt , hel och orange över vår himmel

Roxen vilade mjukt och ljummen längs med vår vackra slätt

Alla kyrktorn och höga byggnader som närmade sig medans mörket sakta tog över

När vi var hemma var tryggheten total och vi visste att detta var ett motiv från vår lustfyllda framtid

Även om evigheten väntade , var detta framtiden just nu




Fri vers av Vågparet
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-14 20:38



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna...
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet